Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 1461 din  8 iulie 1996

privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare,


SmartCity3

referitoare la executarea silita asupra bunurilor mobile
ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 193 din 19 august 1996

    Ministru de stat, ministrul finantelor,
    in baza prevederilor art. 109 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare si ale art. 7 din Hotararea Guvernului nr. 449/1994 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor, republicata,

    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Normele metodologice pentru aplicarea prevederilor din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, referitoare la executarea silita asupra bunurilor mobile, anexa la prezentul ordin.
    Art. 2
    Directia generala de evaluare si executare silita a veniturilor statului, Directia generala de contabilitate publica si trezorerie a statului, Directia generala a vamilor si unitatile sale teritoriale, directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti si unitatile lor subordonate vor lua masuri pentru aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.
    Art. 3
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                     Ministru de stat,
                     ministrul finantelor,
                     Florin Georgescu

    ANEXA 1

                           NORME METODOLOGICE
pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, referitoare la executarea silita asupra bunurilor mobile

    TITLUL III
    Executarea silita
    1. Referitor la art. 45
    1.1 Bunurile mobile urmaribile ale debitorului sunt supuse executarii silite prin modalitatile prevazute de lege, in masura in care este necesar pentru acoperirea creantei bugetare. In acest scop, dupa comunicarea somatiei, activitatea de executare silita continua prin sechestrarea bunurilor mobile supuse urmaririi, in cazul in care acestea nu au fost anterior indisponibilizate prin aplicarea sechestrului asigurator.
    1.2 Bunurile mobile urmaribile ale debitorului, aflate la domiciliul, la resedinta sau la sediul acestuia ori in alt loc, vor fi identificate si sechestrate de indata, in masura necesara acoperirii creantei si pentru a se evita instrainarea acestora pana la momentul valorificarii.
    1.3 In scopul celor mentionate la pct. 1.1, debitorul (persoana fizica sau juridice), in conditiile legii, este obligat sa prezinte organului de executare toate bunurile mobile pe care le are in proprietate exclusive, in proprietate comuna sau indiviza, sa-i dea informatii complete asupra tuturor acestor bunuri, precizand locul unde se afla fiecare, asupra bunurilor mobile pe care le detine, dar sunt proprietatea altor persoane, precum si sa prezinte orice documente si evidente referitoare la bunurile mentionate.
    1.4 Vor fi supuse sechestrarii, in primul rand, bunurile mobile propuse de debitor, daca organul de executare va considera ca:
    - bunurile mobile propuse pot fi sechestrate potrivit legii;
    - valoarea lor estimativa acopera creanta bugetara;
    - valorificarea acestora se poate realiza in conditii optime.
    1.5 Daca nu s-a ajuns la o intelegere cu debitorul persoana juridica in privinta bunurilor mobile prezentate, cat si in caz de neprezentare sau de refuz neintemeiat de a le prezenta, vor fi supuse sechestrarii bunurile mobile alese de organul de executare si cele identificate de acesta, in urmatoarea ordine:
    a) in primul rand vor fi supuse sechestrarii bunurile mobile care nu sunt nemijlocit predestinate ciclului de productie. Din aceasta categorie fac parte hartiile de valoare, devizele, utilajele care nu servesc activitatii de productie, mijloacele de transport, obiectele de design etc.;
    b) in al doilea rand vor fi supuse sechestrarii productia finita, alte bunuri mobile care nu sunt nemijlocit predestinate pentru desfasurarea activitatii de productie;
    c) in al treilea rand vor fi supuse sechestrarii masinile-unelte, utilajele si alte bunuri mobile;
    d) in al patrulea rand vor fi supuse sechestrarii bunurile mobile ce se afla temporar in posesia altor persoane in baza contractelor de arenda, de imprumut, de inchiriere etc. Bunurile mobile vor fi sechestrate numai in cazurile in care, potrivit dispozitiilor legale in vigoare, a avut loc rezolutia contractului, precum si daca s-a produs rezilierea contractului, fara ca, pana la data rezilierii, bunurile gajate sa fi fost trecute in proprietatea creditorului gajist.
    1.6 La determinarea bunurilor mobile ce constituie materii prime sau materiale necesare pentru desfasurarea activitatii de productie a debitorului, organul de executare va tine seama de explicatiile scrise ale debitorului sau ale reprezentantului acestuia, bazate pe obiectul de activitate confirmat de documentele legale de infiintare si pe evidenta sa contabila, precum si pe orice alte acte referitoare la desfasurarea activitatii de productie.
    1.7 In cazul persoanelor fizice debitoare se vor sechestra bunurile mobile proprii ale acestora.
    Atunci cand acestea lipsesc sau valoarea lor nu acopera integral creanta bugetara, vor fi sechestrate si bunurile mobile comune ale sotilor in masura necesara acoperirii creantei bugetare.
    1.8 Bunurile mobile comune ale sotilor pot fi executate silit pentru obligatiile bugetare comune ale sotilor. Daca valoarea acestor bunuri nu acopera integral creanta bugetara, pot fi sechestrate si bunurile mobile proprii ale sotilor.
    2. Referitor la art. 46
    2.1 Organul de executare va intocmi un proces-verbal de sechestru, care trebuie sa cuprinda datele mentionate la art. 46 din Ordonanta Guvernului nr. 11 /1996, conform modelului anexat.
    2.2 In cazul in care debitorul nu este de fata, refuza sau nu poate sa semneze procesul-verbal de sechestru, organul de executare va face mentiune despre aceste imprejurari.
    Un exemplar al procesului-verbal de sechestru se va inmana debitorului si un altul, daca este cazul, custodelui.
    Cand debitorul nu este de fata sau refuza primirea procesului-verbal de sechestru, acesta se va afisa la domiciliul sau la sediul sau, despre aceasta incheindu-se un proces-verbal semnat de organul de executare si de persoanele majore care au asistat la aplicarea sechestrului, care, impreuna cu procesul-verbal de sechestru, se va pastra la dosarul de executare.
    3. Referitor la art. 48
    3.1 Pentru pastrarea bunurilor mobile sechestrate, organul de executare poate lua una dintre urmatoarele masuri:
    - sa aplice sigiliu asupra bunurilor mobile sechestrate, lasandu-le pe loc;
    - sa numeasca un custode pentru paza lor.
    3.2 Bunurile mobile sechestrate se pot lasa in custodia debitorului. Daca debitorul refuza sa primeasca in custodie bunurile mobile sechestrate ori nu este prezent la aplicarea sechestrului, sau daca exista pericolul ca debitorul sa instraineze, sa substituie ori sa deterioreze bunurile sechestrate, sau atunci cand considera necesar, organul de executare va proceda la sigilarea sau la ridicarea si depozitarea lor. In cazul ridicarii bunurilor mobile, organul de executare poate numi custode pe creditor sau pe o alta persoana.
    3.3 Sechestrul prin ridicarea bunurilor mobile este obligatoriu in cazul in care se sechestreaza obiecte din metale rare ori pietre pretioase, mijloace de plata straine, titluri de valoare, sume de bani, obiecte de arta, colectii de valoare sau obiecte de muzeu.
    Obiectele din metale rare ori pietre pretioase, mijloacele de plata straine sau titlurile de valoare se predau, spre pastrare, de catre organul de executare, unitatilor bancare competente sau altor unitati abilitate, de la caz la caz.
    Obiectele de arta, colectiile de valoare, precum si obiectele de muzeu se predau muzeelor sau altor unitati abilitate.
    Sumele de bani vor fi consemnate pe numele debitorului, la dispozitia organului de executare, la unitatile abilitate in acest sens.
    In toate cazurile, bunurile mentionate mai sus vor fi predate, in termen de cel mult 48 de ore de la ridicare, unitatilor abilitate de catre organul de executare, care va pastra dovada predarii sau consemnarii acestora, dupa caz, la dosarul de executare.
    3.4 Custode este persoana care consimte la primirea bunurilor mobile in custodie. Custodele va semna procesul-verbal de sechestru la data incheierii acestuia, cand este de fata. Daca predarea bunurilor mobile in custodie se face ulterior sechestrarii, precum si in toate cazurile in care organul de executare procedeaza la schimbari in ce priveste bunurile date in custodie sau persoana custodelui, despre aceasta se va incheia proces-verbal distinct, semnat de organul de executare, precum si de cel care primeste bunurile in custodie.
    3.5 Custodele, altul decat debitorul sau creditorul, va primi pentru activitatea depusa o indemnizatie lunara stabilita de organul de executare.
    3.6 Custodele trebuie sa fie o persoana majora si solvabila. Cand organul de executare apreciaza ca este util, poate fi numit custode chiar debitorul, un lucrator al acestuia, o ruda sau un afin. Daca este necesar, organul de executare poate cere custodelui depunerea unei cautiuni.
    3.7 Custodele raspunde de orice paguba cauzata creditorului prin neglijenta sa.
    In indeplinirea obligatiilor ce ii revin, custodele este obligat:
    - sa asigure pastrarea bunurilor mobile sechestrate;
    - sa asigure intretinerea bunurilor mobile primite in custodie, precum si sa mentina calitatea lor;
    - sa permita controlul organului de executare asupra conditiilor de pastrare si intretinere a bunurilor mobile, precum si asupra stadiului acestora;
    - sa nu foloseasca sau sa nu dispuna de bunurile mobile aflate in custodie decat cu acordul organului de executare;
    - sa restituie bunurile mobile aflate in custodie la solicitarea scrisa a organului de executare.
    Nerespectarea de catre custode a obligatiilor ce-i revin potrivit legii poate atrage, dupa caz, raspunderea sa civila ori penala.
    4. Referitor la art. 49
    4.1 Cand debitorul nu are alta avere decat marfuri destinate vanzarii ori daca exista pericolul evident de instrainare, de substituire sau de sustragere de la urmarire a bunurilor mobile urmaribile ale debitorului, sechestrul va putea fi aplicat o data cu comunicarea somatiei de plata. In acest caz, sechestrul se va aplica numai dupa ce aceasta masura, la cererea organului de executare, va fi autorizata de catre instanta judecatoreasca competenta prin ordonanta presedintiala.
    5. Referitor la art. 50
    5.1 Organul de executare va ridica sau va primi bunurile mobile de la custode, verificand daca acestea sunt in totalitate si in starea in care s-au predat, dand in acest sens custodelui o chitanta de eliberare.
    Aceasta operatiune va fi consemnata in procesul-verbal incheiat cu ocazia vanzarii, precum si in orice alte situatii la care se refera pct. 3.4.
    6. Referitor la art. 52
    6.1 Evaluarea bunurilor mobile sechestrate se poate face de catre persoane juridice sau persoane fizice specializate, cum ar fi: Corpul expertilor de pe langa Ministerul Justitiei, persoane specializate din cadrul societatilor de asigurare-reasigurare sau al societatilor bancare, precum si alte persoane juridice, care au mentionat in actul de infiintare desfasurarea unei astfel de activitati.
    7. Referitor la art. 54
    7.1 In cazul vanzarii in regim de consignatie, organul de executare va preda bunurile mobile sechestrate unitatii care se ocupa cu vanzarea in regim de consignatie. Predarea se face pe baza unui proces-verbal de predare-primire, intocmit in dublu exemplar, din care fiecare ia cate un exemplar, conform modelului anexat.
    7.2 Procesul-verbal de predare-primire va cuprinde in mod obligatoriu urmatoarele date:
    - numele si prenumele persoanelor intre care are loc predarea-primirea bunurilor mobile;
    - numarul si data legitimatiilor acestor persoane;
    - denumirea fiecarui bun mobil, cu descrierea caracteristicilor sale;
    - valoarea fiecarui bun mobil;
    - data si locul predarii-primirii bunurilor mobile;
    - semnatura organului de executare si a reprezentantului unitatii de vanzare in regim de consignatie.
    Bunurile mobile predate unitatilor de vanzare in regim de consignatie vor fi imediat etichetate si expuse la vedere pentru vanzare.
    7.3 Cand, in perioada de expunere spre vanzare, debitorul achita suma datorata, organul de executare va comunica unitatii de vanzare in regim de consignatie sa inceteze vanzarea bunurilor. Bunurile mobile nevandute vor fi ridicate de catre organul de executare pe baza de proces-verbal de predare-primire.
    Bunurile mobile predate de organul de executare unitatii de vanzare in regim de consignatie nu pot fi vandute in rate.
    Sumele realizate din vanzarea acestor bunuri se varsa in termen de 2 zile lucratoare in contul indicat de organul de executare, dupa retinerea comisionului legal.
    7.4 Organul de executare va verifica periodic, la sediul unitatii de vanzare in regim de consignatie, felul cum aceasta isi aduce la indeplinire sarcinile in legatura cu vanzarea bunurilor mobile si virarea sumelor incasate. Despre cele constatate, organul de executare va intocmi o nota de constatare.
    7.5 Pentru valorificarea prin vanzare directa catre cumparatori, organul de executare va aduce la cunostinta, prin publicatie de vanzare, conform modelului anexat, afisata la sediul organului de executare in a carui raza teritoriala se afla bunurile mobile supuse executarii silite, termenul de vanzare, bunurile ce urmeaza a fi vandute, ora si locul vanzarii. Publicatia de vanzare se comunica si celor interesati sa cumpere bunurile mobile puse in vanzare.
    7.6 Vanzarea bunurilor mobile se face chiar daca se prezinta un singur cumparator. In cazul cand se prezinta pentru cumparare mai multi solicitanti, organul de executare va vinde bunurile mobile celui care ofera cel mai mare pret.
    8. Referitor la art. 55
    8.1 Vanzarea la licitatie se face la locul unde se afla bunurile mobile, la domiciliul sau sediul debitorului sau in alt loc stabilit de organul de executare, in orice zi lucratoare, intre orele 8,00-18,00. In cazuri urgente, organul de executare va solicita presedintelui instantei judecatoresti competente incuviintarea vanzarii si in zilele nelucratoare.
    8.2 Vanzarea prin licitatie se face de catre organul de executare printr-un functionar al sau, asistat, atunci cand se considera necesar, de un reprezentant al organului de politie.
    8.3 Vanzarea la licitatie se face in mod public de catre organul de executare silita, care va oferi bunurile mobile spre vanzare prin trei anunturi succesive.
    Pretul de la care incepe licitatia este cel prevazut in procesul-verbal de sechestru.
    In raport cu natura si destinatia lor, bunurile mobile se vor vinde, fiecare in parte sau mai multe impreuna, tinandu-se seama, in toate cazurile, ca prin modul de vanzare acestea sa nu se deprecieze.
    Bunurile mobile se adjudeca in aceeasi zi aceluia care, la al treilea anunt, ofera pretul cel mai mare, vanzarea putandu-se face chiar daca se prezinta numai un singur solicitant.
    8.4 In cazul in care nu exista nici un amator pentru bunul mobil oferit spre vanzare, se va trece la incercarea de a se vinde celelalte bunuri sechestrate, iar daca nu se prezinta nici un amator pentru nici unul dintre aceste bunuri mobile, licitatia se va amana.
    8.5 Daca licitatia nu se poate termina in ziua fixata, ea poate fi continuata in ziua urmatoare, organul de executare urmand sa intocmeasca in fiecare zi de licitatie un proces-verbal, conform modelului anexat.
    8.6 Vanzarea se va opri in momentul in care, din valoarea obtinuta, se pot acoperi cheltuielile de executare, creantele bugetare si majorarile de intarziere, iar debitorului i se vor restitui bunurile mobile ramase si, daca este cazul, surplusul de pret.
    9. Referitor la art. 57
    9.1 Daca la primul termen de licitatie nu se ofera pretul prevazut in procesul-verbal de sechestru, in termen de 60 de zile se va fixa o noua licitatie, pentru care pretul de incepere se va putea reduce cu 10% .
    Pentru aceasta licitatie se vor indeplini din nou formele de publicitate a vanzarii. Daca nu se va obtine nici acest pret, bunurile mobile vor fi vandute la cel mai mare pret oferit.
    9.2 Bunurile mobile sechestrate, care nu au putut fi valorificate in vreunul dintre modurile prevazute in Ordonanta Guvernului nr. 11/1996, se restituie debitorului.

    MODEL

  MINISTERUL FINANTELOR

  Directia generala ...............
  Unitatea ........................                 Nr. ....... din .......
  Localitatea .....................
  Str. ................... nr. ....
  Dosar de executare nr. ...../....

                        PROCES-VERBAL DE SECHESTRU

    Incheiat astazi .............., luna .............., anul ......., ora ....,
          in localitatea ..............., str. ............. nr. ........

    In temeiul art. 46 alin. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996, subsemnatul ............................. avand functia de ............................, cu legitimatia nr. .............., am procedat la sechestrarea bunurilor mobile ale debitorului ..................., din localitatea ................. str. ..................... nr. ..., nr. rol/cod fiscal ...................., care, desi i s-a comunicat somatia nr. ................... din ..................., nu a efectuat plata sumelor datorate constand in:
-----------------------------------------------------------------------------
                     Actul normativ in baza             Suma (lei)
 Natura debitului    caruia a fost stabilita   ------------------------------
                     obligatia de plata         Debit              Majorari*)
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------

                       TOTAL:
--------------------------------------------------------------------------------
    Pentru realizarea creantelor bugetare s-a procedat la sechestrarea bunurilor mobile prevazute in anexa, parte integranta din prezentul proces-verbal.
    Sechestrul s-a aplicat in prezenta urmatoarelor persoane:
    ......., domiciliat in ......., legitimat cu ......., in calitate de ......;
    ......., domiciliat in ......., legitimat cu ......., in calitate de ..... .
    Asupra bunurilor mobile sechestrate au fost aplicate masuri spre neschimbare, constand in: *)
................................................................................
bunurilor fiind lasate in custodia ................., din localitatea .........,
str. ..................... nr. ......., care va depozita bunurile in localitatea
............................, str. ...................... nr. ...... .
    In legatura cu bunurile mobile sechestrate, dl (dna) ........... mentioneaza
ca nu au fost/au fost sechestrate anterior .....................................
    Persoanele de fata la aplicarea sechestrului formuleaza urmatoarele obiectii: ......................................................................
    Bunurile mobile sechestrate sunt indisponibilizate cat timp dureaza executarea silita. In cazul in care obligatia bugetara nu se achita in termen de 30 de zile, se va proceda la valorificarea acestora conform legii.
    Drept care s-a incheiat prezentul proces-verbal de sechestru in ............ exemplare, dintre care unul pentru organul de executare, unul s-a inmanat debitorului .............................................................. *)
.......................................................................... *)

    Semnatura reprezentantului organului     Semnatura debitorului (sau a
              de executare                     persoanei majore cu care
         ........................                    locuieste)
                                                 ...................

                                      Semnaturile martorilor ..............
                                      Semnatura custodelui ................

--------------------
    *) Pentru neplata in termen a sumelor datorate, se vor calcula majorari de intarziere conform dispozitiilor legale, in continuare aplicandu-se cota de ......
    *) Punere de sigilii, custodia sau ridicarea de la locul unde se afla, mentionandu-se bunurile mobile supuse acestor masuri.
    *) Un exemplar, custodelui si cate unul creditorilor gajisti, daca este cazul.
    *) Se va face mentiunea daca debitorul nu este de fata, refuza sau nu poate sa semneze procesul-verbal de sechestru.


    ANEXA
    la Procesul-verbal
    de sechestru din .............

    Dosar de executare
    Nr. .........../...........

---------------------------------------------------------------------------
|   Denumirea bunurilor mobile,     |   Cantitatea     |    Valoarea       |
| descriere, stare de uzura, semne  |                  |   estimativa      |
|   particulare de identificare     |                  |    - lei -        |
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|-----------------------------------|------------------|-------------------|
|              TOTAL:                                                      |
---------------------------------------------------------------------------|


   Semnatura reprezentantului              Semnatura debitorului
   organului de executare          (sau a persoanei majore cu care locuieste)
   ............................      ......................................


                                         Semnaturile martorilor .............
                                         Semnatura custodelui ...............


    MODEL

  MINISTERUL FINANTELOR

  Directia generala ....................
  Unitatea .............................            Nr. ....... din ...........
  Localitatea ..........................
  Str. ................ nr. ............
  Dosar de executare nr. ......./.......

                      PROCES-VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE *)

    Incheiat astazi ............., luna .............., anul ..... , ora ......,
                in localitatea .................., str. ........... nr. ......
    In temeiul art. 54 alin. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare si al pct. 7.2. din Normele metodologice pentru aplicarea prevederilor referitoare la executarea silita asupra bunurilor mobile, subsemnatul ................., avand functia de ................, cu legitimatia nr. ............/............., am predat urmatoarele bunuri mobile, sechestrate prin procesul-verbal incheiat la data de .............., inregistrat sub nr. ........./......., care vor fi supuse vanzarii in regim de consignatie.
----------------------------------------------------------------------------
 Denumirea bunurilor mobile |       |            |   Pretul   |   Valoarea
    descriere, uzura,       |  U.M. | Cantitatea | unitar/u.m.|   - lei -
    semne particulare       |       |            |            |
     de identificare        |       |            |            |
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------
----------------------------|-------|------------|------------|-------------

    Subsemnatul ....................., legitimat cu ..............., in calitate
de reprezentant al ........................, am primit bunurile mobile enumerate mai sus.
    Bunurile mobile preluate vor fi imediat etichetate si expuse la vedere pentru vanzare si nu pot fi vandute in rate.
    Sumele realizate din vanzarea acestor bunuri mobile se varsa in termen de doua zile lucratoare in contul nr. ................, dupa retinerea comisionului de .............% .


     Semnatura reprezentantului          Semnatura reprezentantului unitatii
       organului de executare            de vanzare in regim de consignatie
 ................................         ...................................


--------------------
    *) Se incheie cu ocazia transmiterii bunurilor mobile pentru vanzare in regim de consignatie.

    MODEL

  MINISTERUL FINANTELOR

  Directia generala ..................
  Unitatea ...........................     Nr. ........... din .............
  Localitatea ........................
  Str. .................. nr. ........
  Dosar de executare nr. ......./.....

                          PROCES-VERBAL DE LICITATIE*)

    Incheiat astazi ............. luna .......... anul .........., ora .......,
                in localitatea ............, str. ............. nr. ...,

    in temeiul art. 56 alin. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare

    Pentru realizarea creantelor bugetare fata de debitorul
..............................................................................,
                    (numele, prenumele / denumirea)
din localitatea ........................, str. ..................... nr. ......,
nr. rol/cod fiscal .............., in suma de .................., specificate in titlul executoriu nr. ............../.........., s-au sechestrat bunurile mobile inscrise in procesul-verbal de sechestru incheiat la data de .........../......, inregistrat sub nr. ........... din ............., intocmit de ................
    Valorificarea bunurilor mobile prin vanzare la licitatie a fost adusa la cunostinta publica prin publicarea la data de ....................., in ziarele: ......................, a publicatiei de vanzare, care a fost afisata la sediul ................. *) la .................. *), precum si ........... *).
    In baza art. 53 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 s-a procedat la valorificarea bunurilor mobile sechestrate si s-au constatat urmatoarele:
---------------------------------------------------------------------------
 Nr.  |  Bunurile mobile            |    Pretul minim    |     Pretul
 crt. |  care s-au pus in vanzare   |    de evaluare     |     de adjudecare
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
------|-----------------------------|--------------------|------------------
                                            TOTAL: ..............

    Adjudecatari .............................................. *)
                 .....................................................
                 .....................................................
                 .....................................................
    Cu privire la vanzarea la licitatie, s-au formulat urmatoarele obiectii:
  ..............................................................................
  ..............................................................................

                                  Semnatura debitorului (sau a inlocuitorului)
                                  ............................................


        Comisia de licitatie:                             Adjudecatari:
    (numele, prenumele, semnatura)    (numele, prenumele / denumirea, semnatura)
    ...............................   ........................................
    ...............................   ........................................
    ...............................   ........................................
L.S ...............................   ........................................
    ...............................   ........................................
    ...............................   ........................................

-------------------
    *) Pentru vanzarea la licitatie a bunurilor mobile.
    *) Organul de executare care organizeaza licitatia si consiliul local pe raza caruia se afla bunurile mobile sechestrate.
    *) Locul stabilit de organul de executare pentru desfasurarea licitatiei.
    * ) Alte locuri unde a fost afisata publicatia de vanzare.
    *) Numele, prenumele sau denumirea, domiciliul sau sediul, precum si contul bancar al adjudecatarilor, dupa caz.

    MODEL
  MINISTERUL FINANTELOR

  Directia generala ..............
  Unitatea .......................                  Nr. ...... din ...........
  Localitatea ....................
  Str. ................. nr. .....
  Dosar de executare nr. ..../....

                         PUBLICATIE DE VANZARE
                Anul ............. luna ......... ziua ........

    In temeiul art. 55 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, se face cunoscut prin prezenta ca in ziua de ............., luna..............., anul ...., ora ......, in localitatea ...................., str. .............. nr. ......, se vor vinde prin .................. urmatoarele bunuri mobile:

                                                     Pretul minim de la care
    Denumirea bunului mobil:                         se porneste licitatia
                                                             (lei)
 1. ..................................               ........................
 2. ..................................               ........................
 3. ..................................               ........................
 4. ..................................               ........................


                     Conducatorul organului de executare ................
                     Numele si prenumele ................................
                     Semnatura ..........................................
                                                 L.S.



SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 1461/1996

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 1461 din 1996
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu