E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 187 din 20 februarie 2003

privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2003 producatorilor agricoli din sectorul vegetal, in scopul cresterii productiei si a indicilor de calitate a produselor agricole

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 133 din 28 februarie 2003


SmartCity3


    In temeiul art. 107 din Constitutie, precum si al art. 7 si al art. 8 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 privind exploatatiile agricole, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 166/2002,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, organizati in exploatatii agricole in baza prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 privind exploatatiile agricole, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 166/2002, care detin sau administreaza exploatatii agricole si valorifica pe piata produsele prevazute in anexa nr. 1, beneficiaza de sprijinul direct al statului pe produs, in scopul imbunatatirii eficientei economice, al cresterii productiei si indicilor de calitate a produselor agricole.
    (2) De prevederile prezentei hotarari beneficiaza si unitatile de cercetare si invatamant agricol, care produc si valorifica produsele prevazute in anexa nr. 1.
    Art. 2
    (1) Sprijinul direct din partea statului se acorda pentru produsele prevazute in anexa nr. 1.
    (2) Produsele prevazute in anexa nr. 1, valorificate sub forma de samanta pentru semanat, nu beneficiaza de prevederile prezentei hotarari.
    (3) Produsele care fac obiectul platii in natura a contractelor de arendare, concesionare sau a contractelor de livrare a ingrasamintelor, pesticidelor si altor inputuri, inclusiv a contractelor de leasing pentru utilaje agricole, nu constituie marfa pentru care se acorda sprijin financiar conform prezentei hotarari.
    (4) Produsele agricole prevazute in anexa nr. 1, care se utilizeaza ca materie prima pentru realizarea de produse alimentare si/sau industriale, in cadrul unitatilor proprii de productie ale producatorilor, sunt considerate produse marfa si beneficiaza de prevederile prezentei hotarari.
    Art. 3
    (1) Beneficiarii sprijinului direct al statului acordat pentru produsele prevazute in anexa nr. 1 trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii si sa faca dovada indeplinirii acestora:
    a) sa foloseasca la infiintarea culturilor agricole samanta sau material de plantat certificat;
    b) sa execute la nivelul cerintelor agrotehnice lucrarile mecanice de arat, pregatirea patului germinativ, insamantarea sau plantarea, dupa caz;
    c) sa efectueze fertilizarea chimica de baza specifica fiecarei culturi.
    (2) Pentru legumele cultivate in sere incalzite, pe langa conditiile prevazute la alin. (1), beneficiarii sprijinului direct al statului trebuie sa faca dovada consumului de energie termica in perioada 15 octombrie 2002 - 30 aprilie 2003.
    Art. 4
    Pentru a beneficia de un avans din sprijinul direct pe produs marfa, producatorii agricoli trebuie sa prezinte la directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti contracte de vanzare-cumparare cu plata in bani, incheiate cu beneficiarii produselor prevazute in anexa nr. 1.
    Art. 5
    (1) Statul acorda in prima etapa 30% din suma reprezentand sprijin direct pe unitatea de produs persoanelor fizice si juridice care nu au beneficiat de avansul acordat potrivit prevederilor Hotararii Guvernului nr. 945/2002 privind aprobarea acordarii unui avans de 30% in anul 2002 producatorilor agricoli cultivatori de sfecla de zahar, pentru costul lucrarilor agricole de pregatire a terenului din toamna anului 2002 pentru productia de sfecla de zahar din anul 2003 si ale Hotararii Guvernului nr. 1.077/2002 privind aprobarea acordarii producatorilor agricoli, in toamna anului 2002, a unui avans de 30% din sprijinul direct al statului, pentru infiintarea culturilor de toamna, realizarea lucrarilor agricole de pregatire a terenului si fertilizarea chimica de baza la culturile agricole sustinute ca produs marfa in anul 2003.
    (2) Termenul limita pentru depunerea de catre producatorii agricoli a cererii-tip pentru acordarea avansului este data de 1 iunie 2003.
    (3) Avansurile acordate ca sprijin pe produs din partea statului in anul 2003 vor fi justificate pana la data de 31 octombrie 2003 pe baza de documente care sa ateste utilizarea sumelor pentru indeplinirea conditiilor prevazute la art. 3.
    (4) Sumele incasate si nejustificate pana la termenul prevazut la alin. (3) vor fi recuperate de directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti si vor fi virate la bugetul de stat.
    (5) In etapa a doua sprijinul direct al statului pe produs reprezinta diferenta dintre suma totala prevazuta la sustinerea directa pe produs si avansul acordat.
    Art. 6
    Cantitatile si sumele alocate pentru fiecare produs sunt prevazute in anexa nr. 2.
    Art. 7
    Pentru a beneficia de sprijinul direct pe produs, conform prevederilor prezentei hotarari, producatorii agricoli trebuie sa formuleze o cerere-tip adresata directiei generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, conform modelului prevazut in anexa nr. 3.
    Art. 8
    (1) In baza cererii-tip adresate directiei generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti se intocmesc dosare producatorilor agricoli, care cuprind datele de identificare, dimensionarea suprafetelor cultivate, schitele de amplasare a culturilor agricole si contractul de vanzare a productiei.
    (2) Obligatia intocmirii dosarului prevazut la alin. (1) revine directiei generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, prin reprezentantii sai teritoriali, in baza datelor furnizate de producatorii agricoli.
    (3) Dosarele intocmite de reprezentantii Directiei generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti se pastreaza in original la sediul acestora si se introduc intr-un program informativ, care se actualizeaza in functie de situatiile deosebite aparute in teritoriu sau ori de cate ori este necesar.
    (4) Raspunderea pentru realitatea si exactitatea datelor cuprinse in dosarele producatorilor agricoli revine reprezentantilor directiilor generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti.
    (5) Termenul limita pentru depunerea cererilor de plata privind incasarea diferentelor din suma ce constituie subventia pe produs sau, dupa caz, a sumei ce constituie subventie pe produs este cu 45 de zile inainte de expirarea perioadei de valorificare, prevazuta in anexa nr. 1.
    (6) Directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, dupa verificarea si aprobarea cererilor formulate de producatorii agricoli, intocmesc si depun centralizatorul cuprinzand sumele de plata pe produs a sprijinului acordat direct de catre stat la Directia generala de patrimoniu public si de gestiune a mijloacelor financiare din cadrul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, conform modelelor prevazute in anexele nr. 4 - 6.
    Art. 9
    Derularea fondurilor alocate ca sprijin direct al statului pe produs pentru producatorii agricoli, in conformitate cu prevederile prezentei hotarari, se face prin directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti.
    Art. 10
    Decontarea sumelor reprezentand fondurile alocate conform prevederilor prezentei hotarari se face prin directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti prin banci sau, dupa caz, prin oficiile postale, prin virament in conturile producatorilor agricoli, iar pentru producatorii agricoli care nu au cont deschis decontarea se face prin mandat postal a carui contravaloare este suportata de beneficiar.
    Art. 11
    (1) In baza situatiei centralizatoare privind cererile formulate pentru incasarea de la bugetul de stat a fondurilor alocate ca diferenta, in conformitate cu anexa nr. 5, transmisa de directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor transmite Ministerului Finantelor Publice cererea pentru deschiderea creditelor bugetare.
    (2) Cererea pentru deschiderea creditelor bugetare, insotita de situatia centralizata pe judete, se intocmeste conform modelului prezentat in anexa nr. 7.
    Art. 12
    Dupa aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de catre Ministerul Finantelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor se alimenteaza conturile directiilor generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, care, pe baza cererilor aprobate pentru incasarea sumelor alocate de la bugetul de stat, intocmite de producatorii agricoli, efectueaza plata catre acestia astfel:
    a) pentru producatorii agricoli cu personalitate juridica, in conturi deschise la trezorerii sau la banci;
    b) pentru producatorii agricoli persoane fizice, prin casieria directiilor generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, conturi, cec sau prin mandat postal, contravaloarea mandatului postal fiind suportata de beneficiar.
    Art. 13
    Plata sumelor alocate ca sprijin direct al statului pe produs se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, in limita fondurilor si a cantitatilor de produse agricole prevazute in anexa nr. 2 coloana "Productia marfa sustinuta".
    Art. 14
    (1) Achitarea sumelor de la bugetul de stat in mod necuvenit, prin inscrierea sau atestarea de date ori de situatii nereale pe documentele de decontare, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 30.000.000 lei la 50.000.000 lei, precum si cu obligarea la restituirea contravalorii sumelor incasate nejustificat, majorate potrivit indicelui de inflatie.
    (2) Sanctiunile prevazute la alin. (1) se aplica si persoanelor juridice.
    (3) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre imputerniciti ai Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor si ai Ministerului Finantelor Publice.
    (4) Contravenientul poate achita, pe loc sau in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal ori, dupa caz, de la data comunicarii acestuia, jumatate din minimul amenzii prevazute la alin. (1), agentul constatator facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal.
    (5) Contraventiei prevazute la alin. (1) ii sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile ulterioare.
    Art. 15
    Organele de control ale Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor vor verifica permanent modul de acordare si utilizare a alocatiilor de la bugetul de stat reprezentand sprijinul direct pe produs.
    Art. 16
    Anexele nr. 1 - 7*) fac parte integranta din prezenta hotarare.
------------
    *) Anexele nr. 1 - 7 sunt reproduse in facsimil.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministrul agriculturii,
                         alimentatiei si padurilor,
                         Petre Daea,
                         secretar de stat

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae Tanasescu

    ANEXA 1

                                 LISTA
cuprinzand produsele agricole vegetale pentru care se acorda sprijin direct al statului prin subventie pe produs
 ______________________________________________________________________________
|Nr. |            Cultura/Produsul            | Perioada in care se valorifica |
|crt.|                                        |                                |
|____|________________________________________|________________________________|
|  1.| Grau + secara                          | 1 iunie 2003 - 31 mai 2004     |
|____|________________________________________|________________________________|
|  2.| Orzoaica pentru bere                   | 1 iunie 2003 - 31 mai 2004     |
|____|________________________________________|________________________________|
|  3.| Sfecla de zahar                        | 1 sept. 2003 - 31 ian. 2004    |
|____|________________________________________|________________________________|
|  4.| Floarea soarelui                       | 1 aug. 2003 - 31 iulie 2004    |
|____|________________________________________|________________________________|
|  5.| Soia                                   | 1 sept. 2003 - 31 aug. 2004    |
|____|________________________________________|________________________________|
|  6.| In + canepa pentru fibra               | 1 aug. 2003 - 31 ian. 2004     |
|____|________________________________________|________________________________|
|  7.| Legume destinate industrializarii      | 1 mai 2003 - 30 apr. 2004      |
|    | (conserve, congelate si deshidratate)  |                                |
|____|________________________________________|________________________________|
|  8.| Legume de sera                         | 1 noiemb. 2003 - 30 iunie 2004 |
|____|________________________________________|________________________________|
|  9.| Fructe destinate producerii de conserve| 1 mai 2003 - 30 apr. 2004      |
|    | din fructe, sucuri, marmelada, fructe  |                                |
|    | uscate si congelate                    |                                |
|____|________________________________________|________________________________|
| 10.| Struguri de masa pentru consum in stare| 1 aug. 2003 - 30 apr. 2004     |
|    | proaspata, compoturi si sucuri         |                                |
|____|________________________________________|________________________________|
| 11.| Tutun (standard)                       | 1 aug. 2003 -15 apr. 2004      |
|____|________________________________________|________________________________|
| 12.| Hamei (productie de conuri si refacerea| 1 sept. 2003 - 31 mai 2004     |
|    | plantatiilor)                          |                                |
|____|________________________________________|________________________________|

    ANEXA 2

                                 LISTA
cuprinzand cantitatile de produse agricole destinate comercializarii, fondurile si sursa de finantare a acestora in anul 2003
 ______________________________________________________________________________
|Nr. |         Cultura        | Productia |  Sustinere   |Sustinerea |Din care |
|crt.|                        |   marfa   | directa din  |pe unitate |in avans |
|    |                        |sustinuta* | bugetul MAAP |de produs  |(mii lei/|
|    |                        |(mii tone) |(miliarde lei)| (mii lei/ |  tona   |
|    |                        |           |              |    tona   |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  1.|Grau + secara           |   2500    |      1000    |    400    |   120   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  2.|Orzoaica pentru bere    |    300    |        60    |    200    |    60   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  3.|Sfecla de zahar         |   2400    |       648    |    270    |    81   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  4.|Floarea soarelui        |    650    |       195    |    300    |    90   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  5.|Soia                    |    150    |        45    |    300    |    90   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  6.|In + canepa pentru fibra|     12,5  |        10    |    800    |   240   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  7.|Legume destinate        |    250    |        65    |    260    |    78   |
|    |industrializarii        |           |              |           |         |
|    |(conserve, congelate si |           |              |           |         |
|    |deshidratate)           |           |              |           |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  8.|Legume de sera          |     50    |       150    |   3000    |   900   |
|    |(din sere incalzite)    |           |              |           |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|  9.|Fructe destinate        |    200    |        60    |    300    |    90   |
|    |producerii de conserve  |           |              |           |         |
|    |din fructe, sucuri,     |           |              |           |         |
|    |marmelada, fructe uscate|           |              |           |         |
|    |si congelate            |           |              |           |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
| 10.|Struguri de masa pentru |     75    |        24    |    320    |    96   |
|    |consum in stare         |           |              |           |         |
|    |proaspata, compoturi si |           |              |           |         |
|    |sucuri                  |           |              |           |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
| 11.|Tutun (standard)        |     13,236|        60    |   4533    |  1360   |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
| 12.|Hamei (productie de     |      0,4  |         3,0  |   7500    |  2250   |
|    |conuri si refacerea     |           |              |           |         |
|    |plantatiilor)           |           |              |           |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
|    |Total                   |           |      2320    |           |         |
|____|________________________|___________|______________|___________|_________|
    *) Este inclusa si productia marfa ecologica, care se va produce in conformitate cu prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobata prin Legea nr. 38/2001, si ale Hotararii Guvernului nr. 917/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice.

    ANEXA 3

    Producator agricol ................
    (date de identificare)

    Comuna ............................
    Judetul ...........................

                                          Directia generala pentru agricultura
                                          si industrie alimentara a
                                          judetului ..........................
                                          Nr. ......... din ..................

                                CERERE
pentru acordarea sprijinului direct al statului pe produs in anul .....

    I. Producatorul agricol persoana fizica/juridica .................., din comuna (orasul) ..............., judetul ................., reprezentat prin domnul/doamna ..............................., posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria ....., nr. ................, codul numeric personal ........................., solicit acordarea sprijinului direct sub forma de subventii de stat pentru produsele agricole aflate in lista prezentata in anexa nr. 1 la prezenta hotarare.
    II. Am infiintat in toamna anului 2002 si in primavara anului 2003 urmatoarele culturi (suprafetele se rotunjesc cu minus pana la 0,5 ha si in plus peste 0,5 ha):

 ______________________________________________________________________________
|    |                              |  Culturi in toamna  |Culturi in primavara|
|    |                              |     anului 2002     |     anului 2003    |
|____|______________________________|_____________________|____________________|
|Nr. |                              |Suprafata |Productia |Suprafata |Productia|
|crt.|                              |  (ha)    |  marfa   |  (ha)    |  marfa  |
|    |                              |          |estimata a|          |estimata |
|    |                              |          |se realiza|          |  a se   |
|    |                              |          |  (tone)  |          | realiza |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|    |TOTAL:                        |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  1.|Grau + secara                 |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  2.|Orzoaica pentru bere          |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  3.|Sfecla de zahar               |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  4.|Floarea soarelui              |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  5.|Soia                          |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  6.|In si canepa                  |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  7.|Legume destinate              |          |          |          |         |
|    |industrializarii (conserve,   |          |          |          |         |
|    |congelate si deshidratate)    |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  8.|Legume de sera                |          |          |          |         |
|    |(din sere incalzite)          |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
|  9.|Fructe destinate producerii de|          |          |          |         |
|    |conserve din fructe, sucuri,  |          |          |          |         |
|    |marmelada, fructe uscate si   |          |          |          |         |
|    |congelate                     |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
| 10.|Struguri de masa pentru consum|          |          |          |         |
|    |in stare proaspata, compoturi |          |          |          |         |
|    |si sucuri                     |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
| 11.|Tutun (standard)              |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|
| 12.|Hamei (productie de conuri si |          |          |          |         |
|    |refacerea plantatiilor)       |          |          |          |         |
|____|______________________________|__________|__________|__________|_________|

    III. Se vor anexa in mod obligatoriu acte doveditoare conform art. 3 si art. 8 alin. (1).
    IV. In baza prezentei cereri solicit atribuirea in doua etape a sprijinului direct al statului pe produs pentru productia marfa care urmeaza sa se valorifice in anul 2003.
    V. Solicit decontarea sumelor reprezentand fondurile alocate de catre directia generala pentru agricultura si industrie alimentara judeteana si a municipiului Bucuresti, prin:
 _____________________________________________________
| Trezorerie                          | Denumire cont |
|_____________________________________|_______________|
| Banca comerciala                    | Denumire cont |
|_____________________________________|_______________|
| CEC                                 |               |
|_____________________________________|_______________|
| Oficiul postal                      | Denumire      |
|_____________________________________|_______________|
| Caseria directiei generale pentru   |               |
| agricultura si industrie alimentara |               |
|_____________________________________|_______________|

    Raspund de exactitatea celor declarate            Numele si prenumele
                                                           (stampila)
                             Vizat:

              Primar                                    Secretar
           ............                               ............

    ANEXA 4

    Directia generala pentru agricultura si
    industrie alimentara a judetului
    ................../municipiului Bucuresti

                              CENTRALIZATORUL
sumelor cuvenite ca avans pentru sprijinul direct al statului pe produs in anul ........

 ________________________________________________________________________
|Nr.  |      Produsul      | Cantitatea |      Avans       |    Suma     |
|crt. |                    |   (tone)   |  (mii lei/tona)  |  (mii lei)  |
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|
|     | TOTAL:             |            |                  |             |
|_____|____________________|____________|__________________|_____________|

             Director general,                   Contabil-sef,
          .......................           ......................

    ANEXA 5

    Directia generala pentru agricultura si
    industrie alimentara a judetului
    ................../municipiului Bucuresti

                          SITUATIA CENTRALIZATOARE
privind cererile pentru incasarea de la bugetul de stat a fondurilor alocate pentru sprijinul direct al statului pe produs pentru producatorii agricoli in anul ........

    Cultura ........................

 ______________________________________________________________________________
|    |            |         |  Cultura infiintata in   |           |           |
|    |            |         |  toamna anului 2002 sau  |           |           |
|Nr. | Producator | Cerere  | in primavara anului 2003 | Productia | Suma      |
|crt.| agricol    | nr. ... |__________________________| marfa     | cuvenita  |
|    |            | ....... |  Suprafata |  Productia  | (tone)    | (mii lei) |
|    |            | din     |    (ha)    |  totala     |           |           |
|    |            | ....... |            |  estimata   |           |           |
|    |            |         |            |  (tone)     |           |           |
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|
|    | TOTAL:     |         |            |             |           |           |
|____|____________|_________|____________|_____________|___________|___________|

             Director general,                   Contabil-sef,
          .......................           ......................

    ANEXA 6

    Directia generala pentru agricultura si
    industrie alimentara a judetului
    ................../municipiului Bucuresti

                              CENTRALIZATORUL
sumelor cuvenite ca diferenta pentru sprijinul direct al statului pe produs in anul ........

 _______________________________________________________________________
|Nr. |       Produsul      |  Suma cuvenita   |         din care:       |
|crt.|                     |  (miliarde lei)  |_________________________|
|    |                     |                  |  avans  |  plata finala |
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|  1 |           2         |         3        |    4    |       5       |
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|
|    | TOTAL:              |                  |         |               |
|____|_____________________|__________________|_________|_______________|

             Director general,                   Contabil-sef,
          .......................           ......................

    ANEXA 7

    MINISTERUL AGRICULTURII,
    ALIMENTATIEI SI PADURILOR

                                                           Se aproba
                                                 Ordonator principal de credite
                                                 ..............................

                            SITUATIE CENTRALIZATOARE
privind sumele cuvenite producatorilor agricoli pentru sprijinul direct al statului pe produs in anul ........

 __________________________________________________________
|Nr. |    Judetul    |   Suma cuvenita  |    Observatii    |
|crt.|               |     (mii lei)    |                  |
|____|_______________|__________________|__________________|
|____|_______________|__________________|__________________|
|____|_______________|__________________|__________________|
|____|_______________|__________________|__________________|
|____|_______________|__________________|__________________|
|____|_______________|__________________|__________________|
|____|_______________|__________________|__________________|
|    | TOTAL:        |                  |                  |
|____|_______________|__________________|__________________|

                Directia generala buget-finante,

                       Director general,
                      ..................



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 187/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 187 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Nabídka půjčky!!! Potřebujete půjčku s nízkou úrokovou sazbou 2%? Byla vám banka odepřena půjčka, protože nemáte žádné zajištění nebo špatný úvěr? Potřebujete půjčku k zahájení vašeho osobního podnikání? Jste unaveni z bankovního stresu? Pokud potřebujete další finanční prostředky na dlouhodobé a krátkodobé půjčky od 5 000 Kč do 80 000 000 Kč, pak jste na správném místě kontaktujte nás na e-mailu: Radeknovotny777@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu